Yhteistyö

Tapahtuman järjestää kymmenien vapaaehtoisten joukko, joka kertoo tarinaa periksiantamattomuudesta, kovasta työstä ja yhteishengestä. Talkoohenki elää Suomessa yhä vahvana, ja siitä todisteena on tuhansien vapaaehtoisten työtuntien tuloksena syntyvä lanikokemus! Jokainen järjestäjämme ansaitsee työstään suuret kiitokset. Kiitos myös sinulle, arvoisa lanittaja, kun tuet kotimaista tapahtumaa ja työmme jatkuvuutta!

Lanit järjestetään Skynett ry:n ja Trailblazersin yhteistyönä.

Skynett ry on pitkät perinteet omaava Parikkalasta kotoisin oleva laniyhdistys. Tärkeintä on hyvä henki niin tapahtumissa, kuin järjestäjäporukalla!

Trailblazers on e-urheiluun intohimoisesti suhtautuvien yksilöiden monipuolinen tiimi. Pyrimme edistämään e-urheilutoimintaa monipuolisesti Etelä-Karjalan alueella ja yhä enemmän myös maakunnan ulkopuolella. Parin vuoden tähtäimellä ylitämme toiminnassa maan rajatkin.

Tapahtumaa tukemassa:

Pro Pilkki 2 turnaukseen tuotepalkinnot tarjoaa kalastukseen erikoistunut verkkokauppa Happy Angler!

Skynett toimii myös toteutusalustana hankkeille:

eSport Kipinä, jonka tavoite on herättää syrjäytyneissä tai syrjäytymisvaarassa olevissa nuorissa miehissä kipinä e-urheilutapahtumien avulla. Toteuttajina LUT ja LAB.

KEDE (Kohti elämyksellisempää digitaalista etätapahtumatuotantoa), jonka tuloksena vahvistetaan koronasta toipumista digitaalisin ja älykkään erikoistumisen toimin
tapahtumatuotannon alalla.