Valmistautuminen tapahtumaan

Tässä muutama pointti, jotka kannattaa kerrata ennen tapahtumaan saapumista:

Oma profiilikuva kauppaan

Jokainen kävijä saa omalla kuvallaan varustetun kulkuluvan. Nopeutat tapahtumaan saapumistasi huomattavasti kun liität lipunmyyntijärjestelmässä tunnukseesi kuvan Profiili -> Omat tiedot -sivulla. Kuva täytyy olla passikuvan tapainen tunnistettava valokuva sinusta itsestäsi! Tällöin voimme mahdollisuuksien mukaan tulostaa korttisi etukäteen ja vältät pahimman jonotuksen!

Pelien ja ohjelmien asennus & päivitys

Tapahtuman internetyhteyden nopeus on 200mbps. Se on paljon, mutta vähän, kun sen jakaa kaikille osallistujen laitteille. Tästä syystä kannattaa päivittää jo kotona käyttöjärjestelmä sekä pelit, joita aikoo tapahtumassa pelata. Tapahtuman ajaksi kannattaa Dropbox, torrentit ja muut paljon kaistaa vievät ohjelmat sulkea. Laittomien ohjelmien tai pelien lataus tapahtuman ulkoverkosta on ankarasti kiellettyä ja havaittuun p2p-liikenteeseen puututaan.  Kannattaa varautu siihen, että nettipelit eivät toimi yhtä sulavasti kuin kotiyhteytesi kanssa.

Tarvikkeet mukaan!

Muista ottaa tietokone tai konsoli oheistarvikkeineen mukaan. Voit myös tsekata muistilista-sivun, jotta kaikki tarvittava varmasti tarttuu mukaan. Kaupassa käyminen ennakolta ei ole välttämätöntä. Tapahtuman myyntikoju palvelee 24/7. Sieltä löydät syömistä ja juomista koko tapahtuman ajaksi. Myyntikojulla on myös myynnissä verkkopiuhoja ja virtajohtoja. Tämän lisäksi järjestämme ruokatilauksia yhteensä 3kpl tapahtuman aikana. Vaikka myyntikojulla toimii kaikki yleisimmät maksukortit, suosittelemme että varaat kuitenkin hieman käteistä mukaan.

Saapuminen tapahtumaan

Tapahtumanpaikka on Parikkalan liikuntahalli osoitteessa Kirjolankatu 5, PARIKKALA. Se sijaitsee Kirjolan koulun vieressä, missä aiemmat tapahtumat on järjestetty. Skynett-aluekarttaan on merkattu parkkipaikat, joita voit käyttää (zoomaa lähemmäksi Parikkalahallia).

Alueella on liikenteenohjaus tapahtuman alussa. Tapahtumavieraat käyttävät Parikkalahallin pääsisäänkäyntiä. Tapahtuman ensimmäisenä päivänä kello 12-15 on käytössä myös parkkihallista johtava sisäänkäynti.

Tapahtuman ensimmäisenä päivänä saapuessasi kello 12-15 välisenä aikana voit suoraan viedä tietokoneesi konepaikallesi. Tule tämän jälkeen hakemaan kulkulupasi myyntikojulta. Tämän ajankohdan ulkopuolella, tule ensin noutamaan kulkulupasi ja vasta sen jälkeen siirrä laitteesi konepaikallesi.

Kilpailuihin ilmoittautuminen

Kilpailuihin ilmoittautuminen onnistuu tapahtumassa. Tarkista aikataulusta mihin mennessä ja minne ilmoittautuminen täytyy suorittaa. Kannattaa olla nopea, sillä pelaajamäärä kilpailuissa on aikataulusyistä jouduttu rajoittamaan. Trackmania tai Paint kompot eivät vaadi ilmoittautumista. Pro Pilkki 2 kilpailuun pääsee mukaan 21 ensimmäisenä palvelimelle liittynyttä pelaajaa.