Vanhemmille

Vanhemmille

Niin mikä lanitapahtuma?

Verkkopeli- eli lanitapahtumaon yleensä noin 3 – 4 päivän mittainen tapahtuma, johon nuoret ja nuoret aikuiset tulevat pelaamaan yhdessä ja kilpailemaan toisiaan vastaan turnauksissa. Tarkoituksena on kerätä saman henkisiä, tietotekniikasta, pelaamisesta ja hauskanpidosta kiinnostuneita pääasiassa 12-25 vuotiaita nuoria saman katon alle. Tällaisissa tapahtumissa on usein mahdollisuus tavata ns. nettituttuja, joita ei välttämättä muuten näe, kuin kerran tai pari vuodessa. Verkkopelitapahtumaan osallistuvat ottavat oman tietokoneensa tai vaikkapa pelikonsolinsa mukaan tapahtumaan.

Skynett Langames on ikärajaton tapahtuma. Suosittelemme kuitenkin, että alle 13-vuotiaat tulisivat vanhempien ystäviensä, sisarustensa tai vanhempien kanssa.

Yleisesti ottaen verkkopelitapahtumat kautta maailman ovat olleet erittäin rauhallisia. Tapahtumassamme on ympäri vuorokauden toimiva kulunvalvonta, jossa jokaisen sisääntulijan kulkuoikeus tarkistetaan. Tapahtumassa on myös jatkuva ensiapu- ja järjestyksenvalvontapäivystys.

Lanikokemukseen vaikuttavia tekijöitä

Moni, varsinkin nuorempi, lanittaja on tapahtumaan osallistumisesta innoissaan, jolloin moni käytännönasia saattaa jäädä pienemmälle huomiolle. Moni pieneltä tuntuva asia vaikuttaa suuresti kokemukseen ja pahimmillaan pilaa osan tai koko tapahtuman. Tässä on muutama tärkeä seikka, joihin panostamalla lanit menevät varmasti hyvin!

Nuku tarpeeksi ja laadukkaasti

Sleep Stock

Tapahtumassa on mahdollisuus levätä valvotussa lepotilassa. Lepotilassa mahtuu lepäämään n. 150 osallistujaa kerrallaan. Lepotilaan on tuotava omat tyynyt, makuualusta ja makuupussi, joten huolehdi, että ne ovat pakattuna mukaan.

Nukkuminen onnistuu parhaiten Holiday Clubin tiloissa, joiden varaamiseen saa LAN-lipulla alennuksen. Pidemältäkin matkalta kannattaa siis tulla tapahtumaan! Skynett Langames 26 –tiimi suosittelee mökki/villamajoitusta, jolloin kunnon sänky, suihku + sauna, peitot, tyynyt ja keittiö ovat lanittajan käytössä läpi tapahtuman edulliseen hintaan. Kaikki majoitusvaihtoehdot löydät täältä.

Syö monipuolisesti ja tarpeeksi usein

Eat Stock

Mikään ei tiputa energiatasoja nopeammin kuin energiajuomalla korvattu lounas. Mikäli haluaa jaksaa läpi päivän ja/tai yön, on huolehdittava ruokailuista.

Tapahtumassa on R-kioski ja erillinen kioski, josta saa ostettua ruokaa.

Lisäksi tarjolla on tapahtumaa varten räätälöityjä ruoka-annoksia ravintola O’Leary:ssä sekä Easy Kitchenin aamupala!

Että meitä hellitään <3

Pidä huoli omista tavaroistasi

Belongings Stock

16 vuoden kokemuksella voimme sanoa, että varkaudet ovat harvinaisia, mutta tähän todennäköisyyteen vaikuttaa rajusti oma toiminta.

Pidä arvotavarat mukanasi ja pyri pitämään lanipisteesi kaverin silmän alla ollessasi poissa.

Vastaavasti pidä silmällä naapurien lanipisteitä: jos siellä käy vieraita kasvoja penkomassa tavaroita, ota yhteys järjestäjiin.

Pidetään huolta itsestä ja muista!

Kerro huolesi!

Question Stock

Ei ole niin pientä ongelmaa, ettei sitä voisi kertoa järjestäjille!

Me olemme tapahtumassa teitä varten. Meiltä saat apua isoihin ja pieniin ongelmiin. Monesti isot ongelmat ovat aluksi pieniä, joten mitä aiemmin saadaan apua tilanteeseen, sitä pienemmiksi ongelmat jäävät. Tule siis rohkeasti kysymään apua. Nähdään infossa!