Tapahtuma

verkkopelitapahtuma Yleistä

Skynett Langames tapahtumat on suunnattu tietokoneista kiinnostuneille nuorille, jotka haluavat viettää kolme päivää putkeen tietokoneella touhuten ja kilpaillen. Verkkopelitapahtumien suosio perustuukin tapahtumien sosiaaliseen luonteeseen: tiukan ottelun jälkeen voi tuoreeltaan vaihtaa kuulumiset vastustajan kanssa. Tapahtumassa on huippunopea verkko, joka mahdollistaa verkkopelaamisen pienellä viiveellä lähiverkossa. Myös isojen tiedostojen siirto onnistuu vaivattomasti sisäverkossa. Osallistujat tuovat tapahtumaan oman pelilaitteistonsa (pelikonsoli tai tietokone). Tapahtuma on päihteetön.

Tapahtumapaikka ja saapuminen

Tapahtuma järjestetään Parikkalahallissa osoitteessa Kirjolankatu 5, 59100 PARIKKALA. Tapahtuman alussa järjestäjät ohjeistavat löytämään pysäköintialueelle, ja liikuntahallin ympäristöön pystytetään tilapäisviitoitusta. Alueella on runsaasti maksutonta pysäköintitilaa.

Juna- ja bussiasema sijaitsee 1.5 kilometrin päässä tapahtumapaikasta. Voit tarkistaa matkakeisari.fi-matkavertailupalvelusta aikataulut ja hinnat Parikkalaan.

Tapahtumavieraat käyttävät Parikkalahallin pääsisäänkäyntiä.

Saapuessasi tapahtumaan, nouda ensin rannekkeesi tapahtuman infosta ja kanna tavarasi paikoilleen vasta sitten. Tällä helpotetaan ruuhkaa ja tavarapaljoutta tapahtuman alussa. Ota valmiiksi esille tulostamasi konepaikkalippu tai valmistaudu näyttämään se kännykästäsi. Mikäli pääsylippu on hukassa, uuden saat PMS-kaupasta http://kauppa.skynett.fi.

Konepaikka

Konepaikka on noin 100-120cm leveä. Pöydän päälle saa sijoittaa ylimääräistä irtaimistoa, kunhan se ei ole vaaraksi muille. Pöytien enimmäiskuormitus on 50 kg koko pöytälevyn alalta (83.3 kg/m²), joten huomioi tämä mikäli tuot raskaan (>25 kg) tietokoneen tai näytön tapahtumaan. Emme esimerkiksi suosittele 40 kg kuvaputkimonitorin asettamista sellaisenaan keskelle pöytälevyä tai useamman näytön asentamista yksijalkaiselle näyttötelineelle, vaan kuorman tulisi jakautua mahdollisimman tasaisesti koko pöytälevylle. Jos sinulla on jotain erityistarpeita verkon, sähkön, tilan tai muiden asioiden suhteen ota yhteyttä järjestäjiin hyvissä ajoin, niin selvitämme mitä voimme asian eteen tehdä.

Sähkö

Sähkörajoitus on 350 W / konepaikka. Tämä tarkoittaa tietokoneen keskikulutusta. Et siis todennäköisesti tarvitse 500 W virtalähteellesi erikoisjärjestelyjä. Huomioi, mitä säännöissä mainitaan enemmän tehoa vaativien sähkölaitteiden kytkemisestä tapahtuman sähköverkkoon.

Tietoliikenneverkko

Lähiverkosta huolehtii Ciscon verkkorauta gigabitin runkoverkolla. Kävijät kytkevät tietokoneensa 100/100 Mb/s portteihin. Internet-yhteydestä vastaa vähintään 200/200 Mb/s liittymä. Paikanpäältä löytyy myös koko alueen kattava 54 Mb/s WLAN, mutta suosittelemme kuitenkin langallisen verkon käyttöä. Yhtä konepaikkaa kohden on varattu yksi verkkopistoke, joten useamman koneen liittäminen verkkoon on kiellettyä. Kytkeytyäksesi tapahtuman verkkoon tarvitset 10m CAT-5/6 verkkokaapelin varustettuna RJ45 liittimellä sekä toimivan verkkokortin.

Nukkuminen & peseytyminen

Tapahtumapaikalla on kävijöiden vapaasti käytettävissä olevat suihkut pukuhuoneineen.

Nukkumatila on Parikkalahallin vieressä, Kirjolan Koulun liikuntasalissa, jossa on rajattu määrä patjoja. Nukkumatila on kokonaan erillään lanitapahtumasta, joten sen pitäisi olla hiljainen ja rauhallinen. Koska patjoja on rajallinen määrä ja ihmisten liikkeestä aiheutuu hieman häiriötä, suosittelemme oman makuualustan ja korvatulppien ottamista mukaan!

Nukkumatila on auki klo 23:00-11:00!

Ruokailu

Jokainen osallistuja vastaa omasta ruokahuollostaan. Tapahtuma-alueella ei ole yleisessä käytössä jääkaappeja. Järjestämme tapahtuman aikana yhteisiä ruokatilauksia pitserioihin.

Kioskilta voit ostaa kellon ympäri ruokaa, juomaa ja makeisia tai lämmittää omiasi yleisessä käytössä olevalla mikrolla.

Muut palvelut

Tapahtumapaikalta löytyy kuntosali, johon voi ostaa poletteja läheisestä R-kioskista (Parikkalantie 12). Lähistöltä löytyy myös kebab-pizzeria sekä muita ruokailupaikkoja. Ajomatkan päästä löytyy klo 6-24 aukioleva ABC Särkisalmi, päiväsaikaan avoinna oleva Neste Simpele ja 24/7 avoinna oleva Teboil Simpele. Katso palvelukartasta tarkemmat tiedot. Lisätietoja Parikkalan palveluista löydät VisitParikkala.fi sivustolta.