Tapahtumaan saapuminen

Perehtymällä tähän sivuun voit tehdä itsellesi tapahtumaan saapumisen erittäin vaivattomaksi. VIP- ja premium lipullisille ovet avataan klo 11:00 ja kaikille yhteisesti klo 12:00 

Premium lipulliset, ilman omaa konetta tapahtumaan saapuvat, voivat kävellä jonojen ohi ja vaihtaa itselleen rannekkeen! Pääsette turvatarkastuksen jälkeen nopeasti omille paikoillenne 🙂

Jos haluat tuoda mukanasi tapahtuma-alueella kiellettyjä tuotteita, kuten alkoholia, kannattaa ne ensin viedä majoituspaikkaasi ja vasta sitten hakea tapahtuman ranneke. Muuten takavarikoimme tuotteenne.

Majoituksen avainkortit saatte Holiday Club Saimaan receptionista!

SAAPUMINEN KLO 11- 15 LASTAUSOVILTA, KLO 15 JÄLKEEN PÄÄOVISTA JA RANNEKKEEN VAIHTO PÄÄINFOSSA

Bussiliikenne

LUT-Yliopisto –> Holiday Club Saimaa 
 
Perjantaina pääset Skynett -tapahtumaan bussilla LUT:n päärakennuksen edestä klo 12:00.
 
Kyyti on kaikille ilmainen, joten tämä mahdollisuus kannattaa käyttää. Tavarat kannattaa pakata huolellisesti, sillä kyseessä ei ole erikoisvarusteltu turvabussi, vaan tavallinen iso bussi, johon kyllä mahtuu koneet mukaan, mutta ne tulee pakata huolellisesti ja turvallisesti. Skynett tai bussiyhtiö ei vastaa mahdollisista haavereista, joten kuplamuovi + vaatteet näyttöjen ympärille ja keskusyksikkö jalkojen väliin sisälle.
 
Imatran Matkakeskus –> Holiday Club Saimaa
 
Perjantaina pääset 11.30 -13.30 välisenä aikana bussilla Imatran Matkakeskukselta Skynett -tapahtumaan.
 
Kyyti on ilmainen kaikille ja pikkubussit ajavat väliä koko kaksituntisen ajan. Huomioithan, että vaikka matka on lyhyt, on tässäkin kyydissä riskinsä rikkoutumisten osalta. Pakkaathan huolellisesti tavarasi ja pidä kalleimmat osat vaikka näpeissä matkan ajan. Skynett tai bussiyhtiö ei vastaa mahdollisista haavereista.
 
Sammontori –> Holiday Club Saimaa
 
Lappeenrannan Nuorisotoimi järjestää kyydin Skynett -tapahtumaan Lappeenrannasta, Sammontorilta. 
 
Tähän kyyditykseen on oma ilmoittautumisensa ja ohjeensa, jotka löydät täältä: https://response.questback.com/isa/qbv.d
 
Paluumatkat:
 
Paluukyydit lähtevät Holiday Club Saimaalta LUT-yliopistolle klo 12:00 ja Imatran Matkakeskukselle sekä Sammontorille 11:30. 
Huomioithan, että paluukyydeissä voi olla enemmän matkustajia, kuin tullessa, eikä Skynettin tarjoamiin yhteyksiin ole varattavissa paikkoja. Kannattaa siis olla perjantaina ja sunnuntaina ajoissa paikalla, jotta kyytiin varmasti mahtuu. Pyrimme varmistamaan, että kaikki pääsevät turvallisesti tapahtumaan ja pois, mutta vähintään odottelua voi olla luvassa, mikäli et ole ajoissa paikalla. Bussit eivät odota, vaan lähtevät junan tapaan aikataulun mukaisesti.

Alueelle saapuminen

Holiday Club Saimaalle löydät helposti seuraamalla opasteita ja käyttämällä apunasi navigaattoria. Lastausoville löydät seuraamalla liikenteenohjausta ja käyttämällä apunasi yllä näkyvää karttaa. Pidämmehän yhdessä huolen liikenneturvallisuudesta! Alueella on paljon autoja joten kannattaa olla tarkkana. 

Turvatarkastus

Kun olet saapunut lastausoville, ennen rannekkeen vaihtoa kaikille tapahtumaan saapuville suoritetaan turvatarkastus. Käymme siis reput läpi, ettei tapahtumaan tuoda mitään turvallisuutta vaarantavaa. Käy lukemassa tapahtuman säännöt, tai ota yhteyttä pääjärjestäjiin, jos sinulle on epäselvää mitä tapahtumaan saa tuoda.

Rannekkeen vaihto

Turvatarkastuksen jälkeen saat rannekkeen kun luemme lippusi puhelimestasi. VIP ja Premium tason lipullisille tulee myös tunnistekortti, että tiedämme ketkä ovat oikeutettuja VIP loungeen. Kaikki ketkä ovat oikeutettuja tuomaan tapahtumaan kaverinsa ilmaisella kävijälipulla saavat tässä kohtaa ylimääräisen kävijärannekkeen.

Konepaikalle saapuminen

Rannekkeen vaihdon jälkeen pääsette viemään tavaranne konepaikalle. Tässä vaiheessa autolla tulleet jättävät tavarat käytävän varrelle ja siirtävät auton parkkipaikalle. Jos tulette porukalla, niin tottakai riittää, että teistä yksi siirtää auton. Kun siirrämme autot nopeasti pois tieltä, saamme tapahtuman sisääntulon liikkumaan jouhevasti.

Henkilöauton pysäköinti

Henkilöauton pysäköintiin on Holiday Club Saimaalla runsain mitoin ilmaista parkkitilaa. Pääset hakemaan tavarasi pysäköinnin jälkeen joko Holiday Clubin pääovista tai lastausovelta.