Yleistietoa tapahtumasta

Tapahtuman järjestää Skynett ry yhteistyössä IPV:n Trailblazerin kanssa. Voittoa tavoittelematon yhdistys on järjestänyt yli 20 verkkopelitapahtumaa Parikkalassa ja Lappeenrannassa. Yhdistys tuottaa myös tapahtumapalveluita.
 

Skynett Langames -tapahtumat ovat suunnattu tietokoneista kiinnostuneille nuorille, jotka haluavat viettää kolme päivää putkeen tietokoneella touhuten ja kilpaillen. Verkkopelitapahtumien suosio perustuu tapahtumien sosiaaliseen luonteeseen: tiukan ottelun jälkeen voi tuoreeltaan vaihtaa kuulumiset vastustajan kanssa. Tapahtumassa on huippunopea verkko, joka mahdollistaa verkkopelaamisen pienellä viiveellä lähiverkossa. Osallistujat tuovat tapahtumaan oman pelilaitteistonsa (pelikonsoli tai tietokone).

Tapahtuman sali ja yleiset tilat ovat päihteetöntä aluetta!

Tapahtumapaikka ja saapuminen

Tapahtuma järjestetään kylpylähotelli Holiday Club Saimaalla osoitteessa Rauhanrinne 1, 55320 LAPPEENRANTA.

Tapahtuman alussa järjestäjät ohjeistavat löytämään pysäköintialueelle, ja pysäköintialueen ympäristöön pystytetään tilapäisviitoitusta. Alueella on runsaasti maksutonta pysäköintitilaa.

Juna ja linja-autoasema sijaitsevat 8,4 kilometrin päässä tapahtumapaikasta. Löydät matkakeisari.fi matkavertailupalvelusta aikataulut ja hinnat tapahtumapaikalle.

Tapahtumavieraat käyttävät Holiday Club Saimaan pääsisäänkäyntiä.

Saapuessasi tapahtumaan, nouda ensin rannekkeesi tapahtuman infosta ja kanna tavarasi paikoilleen vasta sitten. Tällä helpotetaan ruuhkaa ja tavarapaljoutta tapahtuman alussa. Ota valmiiksi esille tulostamasi konepaikkalippu tai valmistaudu näyttämään se kännykästäsi. Mikäli pääsylippu on hukassa, voit tilata uuden lähettämällä tekstiviestin ”LIPUT 19” numeroon 045 73973973. Saat paluuviestillä linkin tilaukseesi.

Konepaikka ja sähkö

 • VIP Konepaikka on 100cm leveä ja tavallinen n. 90cm. Pöydän päälle saa sijoittaa ylimääräistä irtaimistoa, kunhan se ei ole vaaraksi muille.
 • Yhtä konepaikkaa kohti on varattu yksi sähköpistorasia. Haaroittamista varten tarvitset oman jakorasian.
 • Konepaikan sähkötehorajoitus on 350 W. Tämä tarkoittaa tietokoneen keskikulutusta. Et todennäköisesti tarvitse erikoisjärjestelyjä, vaikka tietokoneessasi olisi 700 W virtalähde.
 • Huomioi, mitä säännöissä mainitaan enemmän tehoa vaativien sähkölaitteiden kytkemisestä tapahtuman sähköverkkoon. Jos sinulla on jotain erityistarpeita verkon, sähkön, tilan tai muiden asioiden suhteen ota yhteyttä järjestäjiin hyvissä ajoin, niin selvitämme mitä voimme asian eteen tehdä.

Tietoliikenneverkko

Yhtä konepaikkaa kohti on varattu yksi verkkopistoke, joten useamman koneen liittäminen verkkoon on kiellettyä. Kytkeytyäksesi tapahtuman verkkoon tarvitset 10 m CAT-5/6 verkkokaapelin varustettuna RJ45 liittimellä sekä toimivan verkkokortin.

Nukkuminen ja peseytyminen

Nukkuminen on mahdollista hotellihuoneissa tai vapaa-ajan asunnossa. Huone- ja asuntovuokraukset tapahtuvat Holiday Clubin verkkosivuilta.  Holiday Club halusi osoittaa tukensa tapahtumalle ja he polkivat majoitustensa hintoja tapahtuman ajaksi! Tässä vielä hinnat kätevästi listattuna: 

Alennetut hinnat löydät Holiday Club Saimaan sivuilta koodilla ”Skynett19”

Hotelli

 • 1hh      85€/vrk
 • 2hh    118€/vrk
 • 3hh    147€/vrk
  sis. aamiaiset ja kylpylän käytön!

Villas

 • 1mh villas 148€/vrk, min. 2 vrk (asuntoon mahtuu 4 henkilöä)
 • 2mh villas 178€/vrk, min. 2 vrk (asuntoon mahtuu 6 henkilöä)

Mökit

          Saimaanranta, Rantapuisto, Anttilankaari 130€/vrk, min. 2 vrk. (mökki max 6 henkilöä)
 

Koska porukalla varaaminen on huomattavasti huokeampaa, hotelli, mökkeily ja villas kämppiksiä voi kysellä tapahtuman Facebook sivulla

Tapahtuma-alueelta löytyy lisäksi ilmainen rauhoitettu tila lepäämistä varten.

 

Kylpylähotellissa on erinomaiset puitteet saunomiseen ja uimiseen. Areenatason läheisyydessä on WC- ja suihkutilat.

Ruokailu

Jokainen osallistuja vastaa omasta ruokahuollostaan. Tapahtuma-alueella ei ole yleisessä käytössä jääkaappeja, pois lukien VIP-järjestelyt tai majoitustilat. Holiday Club Saimaan ravintolat Easy Kitchen, Le Biff, O’Learys, Classic Pizza Restaurant ja Beatles Bar palvelevat nälkäisiä tapahtuman aikana.

Tapahtuma-alueella on lanikävijöitä varten rakennettu kioski, josta saa pientä purtavaa, herkkuja ja juotavaa. Lisäksi Holiday Club:n tiloissa on 24/7 avoinna oleva R-Kioski.

VIP lounge

Muut palvelut

Tapahtuman infopiste sekä Holiday Clubin vastaanotto palvelevat 24/7. Tapahtuma-alueen välittömässä läheisyydessä on myös kuntosali ja keilarata. Kattavimman kuvauksen kylpylähotellin palveluista saat Holiday Club Saimaan internetsivuilta.

Kartat

Viipalekartta
Kerros kartta