Tietopaketti vanhemmille

Verkkopelitapahtuman tarkoituksena on kerätä saman henkisiä, tietotekniikasta, pelaamisesta ja hauskanpidosta kiinnostuneita pääasiassa 12-25 vuotiaita nuoria saman katon alle. Tällä tavoin he voivat kisata ja pitää hauskaa yhdessä. Tällaisissa tapahtumissa on usein mahdollisuus tavata ns. nettituttuja, joita ei välttämättä näe kuin kerran tai pari vuodessa. Verkkopelitapahtumaan osallistuvat ottavat oman tietokoneensa tai vaikkapa pelikonsolinsa mukaan tapahtumaan. Loppujen lopuksi kävijät tekevät paljolti sitä mitä kotonaan, mutta tunnelma ja hauskuus kasvavat moninkertaiseksi, kun samassa tilassa on satoja samanhenkisiä ihmisiä. Verkkopelitapahtumassa on myös tapana, että se kestää taukoamatta 2-4 vuorokautta riippuen tapahtuman pituudesta.

Skynett Langames on ikärajaton tapahtuma. Suosittelemme kuitenkin, että alle 13-vuotiaat tulisivat vanhempien ystäviensä kanssa.

Yleisesti ottaen verkkopelitapahtumat kautta maan ovat olleet erittäin rauhallisia. Tapahtumassamme on ympäri vuorokauden toimiva kulunvalvonta, jossa jokaisen sisääntulijan kulkuoikeus tarkistetaan. Tapahtumassa on myös jatkuva ensiapu- ja järjestyksenvalvontapäivystys.

Lanikokemukseen vaikuttavia tekijöitä

Moni, varsinkin nuorempi, lanittaja on tapahtumaan osallistumisesta innoissaan, jolloin moni käytännönasia saattaa jäädä pienemmälle huomiolle. Moni pieneltä tuntuva asia vaikuttaa suuresti kokemukseen ja pahimmillaan pilaa osan tai koko tapahtuman. Tässä on muutama tärkeä seikka, joihin panostamalla lanit menevät varmasti hyvin:

Nuku tarpeeksi ja laadukkaasti

Tapahtumassa on mahdollisuus levätä valvotussa lepotilassa. Lepotilassa mahtuu lepäämään n. 100 osallistujaa kerrallaan. Lepotilaan on tuotava omat tyynyt, makuualusta ja makuupussi, joten huolehdi, että ne ovat pakattuna mukaan.

Nukkuminen onnistuu parhaiten Holiday Clubin tiloissa, joiden varaamiseen saa LAN-lipulla alennuksen. Pidemältäkin matkalta kannattaa siis tulla tapahtumaan! Skynett loves you <3 Skynett Langames 25 –tiimi suosittelee mökki/villamajoitusta, jolloin kunnon sänky, suihku + sauna, peitot, tyynyt ja keittiö ovat lanittajan käytössä läpi tapahtuman edulliseen hintaan. Kaikki majoitusvaihtoehdot löydät täältä. Sweet deals! 

Syö monipuolisesti ja tarpeeksi usein

Mikään ei tiputa energiatasoja nopeammin kuin energiajuomalla korvattu lounas. Mikäli haluaa jaksaa läpi päivän ja/tai yön, on huolehdittava ruokailuista. Tapahtumassa on R-kioski ja erillinen kioski, josta saa ostettua ruokaa. Lisäksi tarjolla on tapahtumaa varten räätälöityjä ruoka-annoksia ravintola O’Leary:ssä sekä Holiday Clubin räätälöimä lanilounas. Että meitä hellitään <3

Pidä huoli omista tavaroistasi

14 vuoden kokemuksella voimme sanoa, että varkaudet ovat harvinaisia, mutta tähän todennäköisyyteen vaikuttaa rajusti oma toiminta. Pidä arvotavarat mukanasi ja pyri pitämään lanipisteesi kaverin silmän alla ollessasi poissa. Vastaavasti pidä silmällä naapurien lanipisteitä: jos siellä käy vieraita kasvoja penkomassa tavaroita, ota yhteys järjestäjiin. Pidetään huolta itsestä ja muista!

Ei ole niin pientä ongelmaa, ettei sitä voisi kertoa järjestäjille

Me olemme tapahtumassa teitä varten. Meiltä saat apua isoihin ja pieniin ongelmiin. Monesti isot ongelmat ovat aluksi pieniä, joten mitä aiemmin saadaan apua tilanteeseen, sitä pienemmiksi ongelmat jäävät. Tule siis rohkeasti kysymään apua. Nähdään infossa!