Tapahtumapalvelut

Skynett ry tarjoaa erilaisiin tapahtumiin sähkö- ja tietoliikenneverkon suunnittelu- ja toteutuspalveluita. Oman kaluston ansiosta pystymme rakentamaan sähkö- tai tietoliikenneverkon isoonkin tapahtumaan. Rakennemme myös tapahtumanne langattomat ja langalliset tietoliikenneyhteydet omilla laitteillamme. Langattomien tietoliikenneverkkojen toteutusta varten meillä on mm. 10kpl PoE-käyttöisiä WLAN-tukiasemia.

Tarjoamme lapsille ja nuorille mielekästä tekemistä järjestämällä oheisohjelmaa tapahtumiin. Olemme tuoneet lukuisiin tapahtumiin tietokoneita, joiden avulla osallistujat voivat pelata verkkopelejä toisiaan vastaan. Suositut peliteltat toimivat samalla hyvänä lapsi- ja nuorisoparkkina tapahtumissa.

Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjousta!

Referenssit

* Sähköverkon rakentaminen Parikkalan Kesämessujen 2013 ulko- ja sisämessuosastoille

* Suositun peliosaston rakentaminen useisiin tapahtumiin, kuten Simpeleen Antiikki- ja keräilypäiville ja Lappeenrannan Kaamospuhallus-tapahtumiin

* Lukuisten verkkopelitapahtumien sähkö- ja tietoliikenneverkon rakentaminen vuodesta 2004 alkaen. Enimmillään tapahtumissa on ollut 150 tietokonetta.