Tapahtumapaikka ja saapuminen

Tapahtuma järjestetään Imatran Urheilutalolla osoitteessa Kotipolku 2, 55120 Imatra. Alueelta löytyy autoille parkkitilaa, ja tapahtuman alkaessa on alueella liikenteenohjaus.

Sisäänkäyntinä tapahtumaan käytetään Imatran Urheilutalon pääsisäänkäyntiä.

Jos haluat saapua tapahtumaan julkisilla kulkuyhteyksillä, Imatran matkakeskukselta on matkaa n. 1,5 km

Saapuminen

Ovet aukeavat VIP-lipun ostaneille perjantaina klo 15:00 ja koko yleisölle klo 16:00. Klo 18 asti voit viedä tietokoneesi suoraan konepaikallesi ja hakea sen jälkeen kulkulupasi infotiskiltä.

Saapuminen klo 18 jälkeen: tule ensin noutamaan kulkulupasi ja siirrä vasta sitten laitteesi konepaikallesi

Konepaikka

Konepaikka on noin 100-120cm leveä. Pöydän päälle saa sijoittaa ylimääräistä irtaimistoa, kunhan se ei ole vaaraksi muille.
 Jos sinulla on jotain erityistarpeita verkon, sähkön, tilan tai muiden asioiden suhteen ota niistä yhteyttä järjestäjiin hyvissä ajoin, niin katsomme mitä voimme asian eteen tehdä

Ruokailu

Jokainen osallistuja vastaa omasta ruokahuollostaan. Tapahtuma-alueen jääkaapit ovat käytössä ainoastaan VIP lippujen ostaneille. Järjestämme tapahtuman aikana yhteisiä ruokatilauksia paikallisiin pizzerioihin.

Tapahtuman myyntikojulta voit ostaa kellon ympäri ruokaa, juomaa ja makeisia tai lämmittää eväitäsi yleisessä käytössä olevalla mikrolla. Infotiskiltä löytyy myös vedenkeitin.