Ohjelma

Ohjelma

Ohjelma

Skynett Langames 26 tapahtuma on niin paljon muutakin, kuin pelkkiä turnauksia. Tärkein asia on, että tekemistä riittää ja hauskaa pidetään niin yksin kuin kaverien kanssa. Kun osallistut aktiivisesti, niin tämä on erinomainen paikka tutustua myös uusiin ihmisiin! Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman monimuotoista tekemistä jokaiselle! Näillä eväillä sinulta ei tapahtumassa tekemistä puutu!

  • Kilpailut
  • Kisakatsomo
  • Yleisöpelialue
  • Lautapelialue

Skynett ei olisi Skynett, jos ei siellä olisi mukana hauskoja kilpailuja. Meillä on jo suuret turnaukset sekä viralliset pilkkikisat, mutta eihän tämä siihen jää. Tapahtuman aikana voit osallistua erilaisiin extempore -kilpailuihin ja voittaa itsellesi palkintoja! Kaikki kilpailut julkaistaan vasta tapahtumassa, joten paikalle saapuminen on osallistumisen edellytys.

Alkumaistiaisina voidaan luvata, että tapahtumassa tulee olemaan perinteinen Skynett Loves you -arvonta! ♥

Pelaako sinun tuttusi meidän turnauksessamme? Oletko intohimoinen penkkie-urheilija? Suuntaa siis O'Learys E-sporttiravintolaan, jossa pääset katsomaan turnausten streameja löhöpenkeiltä televisiosta häpeilemättä Suomen parhaimmassa ympäristössä. Ravintolan lisäksi turnauksia pääset seuraamaan lavan eteen rakennettavasta katsomosta, josta erotat jopa hikikarpalot pelaajien otsalta!

Meidän kisakatsomot eivät ujostele minkään rinnalla ja takaavat viihteellisen menon. Näet tiukat tilanteet – sekä pelaajat – takuuvarmasti. Myöskään kuulematta ei voi olla, sillä mukana mylvii Myst1s, tuo karvaturpien kuningas, jonka samettinen ääni saa tavallisetkin tilanteet tuntumaan taianomaisilta – niistä kiihkeimmistä puhumattakaan. Eli eikun naaattimaan, sillä tätä hupia on luvassa aina perjantaista lauantain pikkutunneille. Vähintään finaalit on nähtävä, sillä palkintopotit saavat varmasti kokeneemmankin karpaasin kämmenet hikoamaan! Omat torvet ja kannatuskyltit mukaan!

Yleisöpelialueella pääset tutustumaan laaja-alaisesti pelaamisen ihmeelliseen maailmaan. Tulit sitten tapahtumaan oman koneesi kanssa tai et, tätä et halua missata! 

Yleisöpelialueella on pelaajia viihdyttämässä muun muassa:

  • VR-pelipiste
  • Konsolipelejä
  • Retropelejä
  • Liikunnallisia pelejä
  • Ohjattua pelaamista

Yleisöpelialue on varma valinta, mikäli olet kiinnostunut pelaamisesta. Sinulla on aikaa turnausten ja muiden pelien välissä, tai haluat tutustua uusiin sekä vanhoihin pelivälineisiin.

Mikäli silmät väsyvät useiden tuntien pelaamiseen, on aika siirtyä lautapelien levolliseen maailmaan. Tapahtumaa varten on valittu laaja kattaus erilaisia lautapelejä, joita voit pelata oman kaveriporukan tai muiden kiinnostuneiden kanssa. Piste on auki läpi tapahtuman ja pelaaminen on kaikille tapahtumaan osallistuville maksutonta – free games! How fun! Suosittelemme, että otat mukaan myös omat suosikki lauta- ja korttipelisi.

Lautapelinurkka sijaitsee parven tasossa, eli 1. kerroksessa aivan yleisöpelialueen lähettyvillä.

Lautapelinurkkaan voi tulla niin yksin kuin kavereiden kanssa. Useasti pelit ovat huomattavasti hauskempia isommalla porukalla ja pelejä on mukana pelaamassa myös Skynett Langamesien järjestäjät.

Aikataulu

Striiminurkka

Kuinka kauan olet halunnut nähdä lempistriimaajasi?

Nyt siihen on mahdollisuus! Toivotamme sinut tervetulleeksi Skynett Langamesin Striiminurkkaan!

Voit tulla seuraamaan paikan päälle, miten ammattistriimaajat tuottavat lähetyksiään laniympäristössä. Olemme kutsuneet paikalle suomen parhaat sekä lupaavimmat huippustriimaajat, joita pääsee nyt tapaamaan livenä!

Voit tutustua striimereihin ennakkoon tällä sivulla ennen tapahtuman alkua ja nähdä tuleeko sinun lempistriimaajasi paikalle. Striiminurkkauksessa voit myös näyttää taitosi ja osallistua minikilpailuihin, joista voit voittaa tuotepalkintoja.

Minikilpailut julkistetaan tapahtuman aikana joten siellä nähdään!

Maerikaroliina

Maerikaroliina

Maerikaroliina on tulossa striimaamaan Skynett Langames 26 -tapahtumaamme! Maerikaroliina on tuttu jo viime Skynett-laneilta. Marin striimeissä pelataan pelejä laidasta laitaan, joskus kokataan ja välillä hölmöillään muuten vaan. Striimeissä pidetään hauskaa katsojien kanssa ja ilmapiiriä ylläpidetään omaperäisillä läpillä.
 
Lanitunnelmiin voit virittäytyä, kun käyt seuraamassa Maerikaroliinan Twitch.tv kanavaa. Kannattaa käydä myös hänen Facebook sivuillaan!

Virta

Skynett Langames 26 -tapahtumassa on mukana striimaamassa Conquer Gamingiin kuuluva Virta, joka on Suomen katsotuin NHL-striimaaja! Jos NHL peli ei ole vielä tuttu, niin hänen kanavaansa kannattaa ehdottomasti käydä seuraamassa.
 
Virralla on vankkaa NHL kokemusta vuodesta 1998 asti ja voit kenties nähdä hänet tositoimissa Skynett Langamesien NHL 21 turnauksessa! Netin kautta Virtaa voit seurata muun muassa hänen Twitch.tv kanavallaan ja Twitterissä.

Doreahia

Helsingissä asuva 26-vuotias Taru, eli Dore on valloittanut vakaan jalansijan niin paikallisesti, kuin valtakunnallisella tasolla. Doren streamissa on rentoa meininkiä pilke silmäkulmassa ja siellä ei todellakaan hampaita kiristellä!

Tätä itseänsä hivenen crazycatladyksi kuvaavaa streamaajaa pääset näkemään niin Twitch.tv:ssä, kuin tapahtumassamme!

Mintuwii

Mintuwii

Nimi on Minttu, tunnetaan myös nimellä Mintuwii. Striimaan pääsääntösesti katsojapelejä ja Just Chattingiä. Innostuin striimaamaan myös ruoanlaittoa. Lisäksi kesällä pyrin striimaamaan mahdollisimman paljon kalastusta ja muutenkin pitämään ulkoilustriimejä. Omistan myös kaksi koiraa ja niitä voi spottailla striimeissä :slight_smile:

Mikäli sinulla on jotain kysyttävää streaminurkasta, ota yhteyttä:

Tapio Sirviö

Puhelin: +358 509180718
Sähköposti: tapio.sirvio@skynett.fi

Discord: Rumapihatonttu#5617