Muu ohjelma

Skynett Langames 25 tapahtuma on niin paljon muutakin, kuin pelkkiä turnauksia. Tärkein asia on, että tekemistä riittää ja hauskaa pidetään niin yksin, kuin kaverien kanssa. Kun osallistut aktiivisesti, niin tämä on erinomainen paikka tutustua myös uusiin ihmisiin! Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman monimuotoista tekemistä jokaiselle! Näillä eväillä sinulta ei tapahtumassa tekemistä puutu!

Yleisöpelialue

Yleisöpelialueella pääset tutustumaan laaja-alaisesti pelaamisen ihmeelliseen maailmaan. Tulit sitten tapahtumaan oman koneesi kanssa tai et, tätä et halua missata! 

Yleisöpelialueella on pelaajia viihdyttämässä muun muassa:

  • VR-peli piste
  • Konsolipelejä
  • Retropelejä
  • Liikunnallisia pelejä
  • Ohjattua pelaamista

Mikäli olet kiinnostunut pelaamisesta, sinulla on aikaa turnausten ja muiden pelien välissä tai haluat tutustua uusiin sekä vanhoihin pelivälineisiin, on yleisöpelialue varma valinta.

Lautapelinurkka

Mikäli silmät väsyvät useiden tuntien pelaamiseen, on aika siirtyä lautapelien levolliseen maailmaan. Tapahtumaa varten on valittu laaja kattaus erilaisia lautapelejä, joita voit pelata oman kaveriporukan tai muiden kiinnostuneiden kanssa. Piste on auki läpi tapahtuman ja pelaaminen on kaikille tapahtumaan osallistuville maksutonta – free games! How fun! Suosittelemme, että otat mukaan myös omat lempi lauta- ja korttipelisi.

Lautapelinurkka sijaitsee parven tasossa, eli 1. kerroksessa aivan yleisöpelialueen lähettyvillä.

Lautapelinurkkaan voi tulla niin yksin, kuin kavereiden kanssa. Useasti pelit ovat huomattavasti hauskempia isomalla porukalla ja pisteeltä löytyy jo valmiiksi Skynett Langamesien järjestäjiä.

Kilpailut

Skynett ei olisi Skynett, jos ei siellä olisi mukana hauskoja kilpailuja. Meillä on jo suuret turnaukset, sekä viralliset pilkkikisat, mutta eihän tämä siihen jää. Tapahtuman aikana voit osallistua erilaisiin extempore kilpailuihin ja voittaa itsellesi palkintoja! Kaikki kilpailut julkaistaan vasta tapahtumassa, joten paikalle saapuminen on osallistumisen edellytys.

Alku maistiaisina voidaan luvata, että tapahtumassa tulee olemaan perinteinen Skynett Loves you arvonta! ♥

Kisakatsomo

Pelaako sinun tuttusi meidän turnauksessamme? Oletko intohimoinen penkkie-urheilija? Suuntaa siis O’Learys E-sporttiravintolaan, jossa pääset katsomaan turnausten streameja löhöpenkeiltä televisiosta häpeilemättä Suomen parhaimmassa ympäristössä. Ravintolan lisäksi turnauksia pääset seuraamaan lavan eteen rakennettavasta katsomosta, josta erotat jopa hikikarpalot pelaajien otsalta!

Meidän kisakatsomot eivät ujostele minkään rinnalla ja takaavat viihteellisen menon ja näet tiukat tilantet – sekä pelaajat – takuuvarmasti. Myöskään kuulematta ei voi olla, sillä mukana mylvii Myst1s, tuo karvaturpien kuningas, jonka samettinen ääni saa tavallisetkin tilanteet tuntumaan taianomaisilta – niistä kiihkeimmistä puhumattakaan. Eli eikun naaattimaan, sillä tätä hupia on luvassa aina perjantaista lautain pikkutunneille. Vähintään finaalit on nähtävä, sillä palkintopotit saavat varmasti kokeneemmankin karpaasin kämmenet hikoamaan! Omat torvet ja kannatuskyltit mukaan!

Luennot

Itseasiassa ehhh… Onko sinulla sellaiset lasit, joita tykkäät työntää syvemmälle nenänvarteen? Vai onko e-urheilu tai lan-tapahtumat uusi juttu kokonaisuudessaan? Meillä on kaikille tiedonjanoisille tarjolla kattava luentopläjäys, jonka jälkeen tiedät liki kaiken, mitä tiedettävissä on e-urheilusta, streamaamisesta ja lan-tapahtumista. Puhujina mukana muun muassa Kalle Rantala Urheilumuseosta, Pääjärjestäjät Toni Redsven ja Antti Tykkyläinen, sekä Trailblazersin toiminnanjohtaja Ville Suutari.

Ohjelma:
 
Lauantai
10.00 – Joonas Virta: Striimaus, mistä on kyse?
10.30 – Kalle Rantala: E-urheilun historia, nykyhetki ja tulevaisuus
11.30 – tauko
12.00 – Toni Redsven ja Antti Tykkyläinen: Lan-tapahtuman anatomia
12.30 – Ville Suutari – Trailblazers ja e-urheilu Etelä-Karjalassa
 

Tämä kultakurkkujen kerho kokoontuu Holiday Clubilla 1. kerroksessa, eli parven tasolla yleisöpelialueen vieressä. Tule kuuntelemaan ja kyselemään. Nyt on mahdollisuus tutustua, oppia ja syventää osaamista – sekä verkostoitua.