PlayerUnknown's Battlegrounds

Turnauksen järjestää ja tuomaroi Myst1s, M1G ja ystävät!

PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG) on massiivinen monen pelaajan verkkopeli, jossa enintään sata pelaajaa hyppää laskuvarjolla pelialueelle tarkoituksenaan kerätä aseita ja muita esineitä tappaakseen muut pelaajat. Käytettävissä oleva alue pienenee koko ottelun ajan ja ohjaa pelaajat lähemmäksi toisiaan. Viimeinen pelaaja tai joukkue voittaa kierroksen. Tämä kyseinen turnaus pelataan neljän hengen joukkueissa ja kerrallaan pelikentällä on 16 joukkuetta (yhteensä max 64 pelaajaa).

Turnaus pelataan BYOC-turnauksena (Bring your own computer), joka tarkoittaa, että osallistuvilla pelaajilla tulee olla konepaikkaliput tapahtumaan. Erillistä osallistumismaksua turnaukseen ei ole. 

Käytämme tiedotuskanavana Skynettien Discordia. On suositeltavaa liittyä sinne jo nyt mikäli osallistut turnaukseen.
Turnauksen asioista tiedotetaan #pubg -kanavalla.

Palkinnot

0

1. sija

0

2. sija

0

3. sija

Säännöt

Jokaisen turnaukseen osallistuvan henkilön tulee lukea ja ymmärtää alla olevat säännöt ja käyttäytyä urheilijamaisesti turnauksen aikana. Tuomareilla on viime kädessä päätösvalta kaikissa konflikti- ja sanktiointitilanteissa.

Turnauksen järjestäjät varaavat kaikki oikeudet näitä sääntöjä koskeviin muutoksiin.

Tuomarit voivat tarvittaessa keskeyttää pelattavan kartan vakavan teknisen ongelman tai muun mahdollisen äkillisen tapahtuman, esimerkiksi sairastapauksen vuoksi.

Kaikki huijaaminen, mukaan lukien pelin seuraaminen toisen henkilön avustuksella, on kielletty.

Jos osallistuja ei tiedä, onko jokin pelimekaniikka sallittu, heidän tulee kysyä päätuomarilta ennen pelien alkua onko kyseinen mekaniikka sallittu vai ei.

Minkään säännön rikkominen johtaa sanktiointiin, mitä voivat olla:

– Varoitukset

– Pistemenetys

– Palkinnon menettäminen

– Pelaajan tai joukkueen poistaminen turnauksesta

Tarkat säännöt voit lukea alta:

Skynett Langames 25 PUBG

PUBG_Global_Rules-SUPER-v1.7.0

Vaikka PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS on jo poistunut Early Access – vaiheestaan, kaikkea odottamatonta voi silti tapahtua. Turnauksen järjestäjät voivat tehdä mahdollisissa ongelmatilanteissa turnaukseen tai sen sääntöihin muutoksia, jotta turnaus saadaan hoidettua mahdollisimman sujuvasti.

Turnauksen järjestäjät pidättävät kaikki oikeudet sääntöjen ja muiden ohjeiden muuttamiseen. Pelaajien vastuulla on tarkastaa viimeisimmät muutokset sääntöihin tältä sivulta. Äärimmäisissä olosuhteissa turnauksen järjestäjä varaa oikeuden muuttaa sääntöjä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on nyt auki Toornamentissa! Se loppuu 1.11 klo 15:00

Toimitsijat

Turnauksen järjestää ja tuomaroi Myst1s, M1G ja ystävät!

[M1G] Helasa#8559
Päätuomari

Turnausformaatti

Turnausformaatti: Best of 6 (Sanhok, Miramar, Miramar, Erangel, Erangel, Erangel)

Turnaus pelataan ensisijaisesti yhdessä kierroksessa. Ilmoittautujamäärän ylittäessä 24 tiimiä pelataan ensin karsinnat, joista finaaliin jatkaa 16.

Turnauspäivänä joukkueiden tulee ilmoittautua paikan päällä turnauksen tuomareille 30min ennen turnauksen alkua (Check-in).

Yhteystiedot

Mikäli sinulla on jotain kysyttävää turnauksesta, ole yhteydessä turnauksen päätuomariin. 

 Lauri ”Helasa” Heiskanen
lauriheiskanen02@gmail.com
Discord: [M1G] Helasa#8559