Pro Pilkki 2

Pro Pilkki 2 (v1.3)

Yleistä

Skynett Langames 24 -tapahtuman Pro Pilkki 2 -kilpailu pelataan tapahtuman ensimmäisenä yönä, perjantaina 28.12.2018 kello 01:00 alkaen. Tarvittaessa pilkkikilpailun aloittamista pitkitetään, mikäli League of Legends -alkupelit venyvät.

Turnausohjeet ja säännöt:

Kaikkien kilpailuun osallistuvien tulee noudattaa näitä ohjeita ja sääntöjä sekä sitoutua hyvään käytökseen. Epäurheilijamaisesta toiminnasta seuraa rangaistus. Kilpailun järjestäjällä on päätäntävalta sääntörikkomuksia seuraavista rangaistuksista. Kilpailu voidaan laittaa tauolle vakavan teknisen ongelman tai sairaskohtauksen vuoksi. Suosittelemme vahvasti, että pelaajat käyttävät tunnistettavissa ja erotettavissa olevia nimimerkkejä. Lisäksi nimimerkin perään on hyvä merkitä oma konepaikka, tai tunnus (m) jos osallistut turnaukseen mobiililaitteella.

  • Pelattava peli on Pro Pilkki 2 v1.3. Pelin PC-versio on ladattavissa osoitteesta http://kalassa.net/propilkki/lataus/. Pelistä on olemassa Android-versio, jonka voi ladata Google Playsta. Pelin kehittäjä kertoo Android-version olevan yhteensopiva PC-versioiden kanssa, mutta järjestäjä ei takaa, että osallistuminen kilpailuun onnistuu Android-versiolla!
  • Kilpailu on yksilökilpailu, ja kaksivaiheinen mikäli osallistujia on enemmän kuin 30. Jos kaikki osallistujat mahtuvat yhdelle 30 pelaajan peliserverille, koko kilpailun voittaja ratkeaa yhdessä 60 minuutin pilkkikilpailussa. Useamman kuin 30 osallistujan turnauksessa pelaajat jaetaan tasan karsintaservereille, joilla pelataan 30 minuutin karsintapilkki. Karsintaservereiden parhaat pääsevät osallistumaan 60 minuutin pilkkifinaaliin, jossa ratkaistaan koko kilpailun voittaja.
  • Karsintaan voivat osallistua kaikki tapahtumaan konepaikan tai sisäänpääsyn ostaneet.
  • Pelipalvelimia isännöidään (hostataan) riittävästi. Jokaiselle palvelimelle mahtuu 30 pelaajaa (+ isäntä eli admin). Mikäli pelipalvelimet jäävät vajaiksi, tasoitellaan pelaajat palvelimien välillä niin, että jokaisella palvelimella on sama määrä pelaajia.
  • Suoritukset asetetaan paremmuusjärjestykseen kalasaaliin yhteispainon perusteella: eniten kalaa pilkkinyt voittaa.
  • Järvi, vuorokaudenaika ja vuodenaika arvotaan eikä niitä ilmoiteta pelaajille etukäteen. Käytettävissä ovat ainoastaan pelin jakelupaketin mukana tulevat järvet.
  • Pelaajan pitää saapua punnitukseen ajoissa, tai hänen tuloksensa hylätään.
  • Mikäli pelaajan yhteys palvelimeen jostain syystä katkeaa, voi pelaaja yrittää liittyä peliin uudelleen. Yhteysongelmien takia menetettyä kalasaalista ei oteta huomioon lopputuloksissa.
  • Jos yhteysongelmat koskevat huomattavaa pelaajamäärää, tai ovat selvästi järjestävästä tahosta johtuvia, voidaan peli aloittaa uudelleen. Tällöin osallistumisoikeus on alkuperäiseen peliin mukaan ehtineillä.
  • Hukkuminen kielletty.