Kilpailut

kilpailut-verkkopelitapahtumassaTapahtumassa pelattavat kilpailut:

Counter-Strike: Global Offensive (5vs5)
League of Legends (5vs5)
NHL19 (1vs1)
Pro Pilkki 2 (solo)
Hearthstone (1vs1)
Rocket League (2vs2) – epävirallinen kilpailu

Kilpailukohtaiset ilmoittautumislinkit, ohjeet ja säännöt löydät kilpailukohtaisilta sivuilta. Kilpailu järjestetään, mikäli osallistujia on vähintään neljä.

Palkitsemiskäytäntö

Jokaisesta kilpailusta palkitaan kilpailusta riippuen 1-3 parasta joukkuetta tai pelaajaa tuotepalkinnoilla, jotka ovat suuruusluokaltaan 5-50€ / palkinto. Skynett Langames -tapahtumat eivät ole suunnattu elektronisen urheilun ammattilaisille, vaan tapahtuman päätarkoitus on tarjota viihdyttävää sisältöä kaikille osallistujille. Tästä syystä emme tarjoa rahapalkintoja. Kilpailuihin voi osallistua kuitenkin kaikentasoisia joukkueita ja pelaajia.

Skynett kompoetiketti

Verkkopelitapahtumaan tullaan pitämään hauskaa. Hyvä ilmapiiri syntyy huomioimalla toiset tapahtumavieraat – myös voitetun tai hävityn kilpailun jälkeen. Voit tottakai juhlia onnistumistasi kilpailuissa, mutta tee se toista kunnioittaen! Emme myöskään halua rikkinäisiä näppäimistöjä hävittyjen pelien jälkeen. Huomioi, että aikataulu ei välttämättä mahdollista jokaiseen tapahtumassa järjestettävään kilpailuun osallistumista! Mikäli myöhästymisesi tai sääntörikkomuksesi johtavat ottelun häviämiseen, niin se ei lähtökohtaisesti ole kilpailuvastaavan eikä vastustajasi syytä.